Rólunk

A Magyarországon 1991 óta nagy sikerrel forgalmazott Nobo fűtéstechnikai termékek kizárólagos hazai importőre és vezérképviselete. Emellett a Glendimplex gyártó közel teljes portfolióját forgalmazzuk, így a Dimplex hőszivattyúkat, szellőztetőgépeket, légtisztító berendezéseket, valamint elektromos fűtési megoldásokat. A nemzetközileg is elismert és innovatív termékeket bemutatótermünkben (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.) tekintheti meg, valamint a kiskereskedelmi kiszolgálást is itt végezzük.

Fő célunk, hogy a kiváló minőségű termékekhez magas minőségű és komplett szolgáltatást tudjunk kínálni ügyfeleinknek. Cégünk az értékesítést megelőző, majd az azt követő feladatokra is nagy hangsúlyt fektet, legyen az tervezés vagy szervizelés.

Az oldalainkon közzétett adatok, leírások és képek cégünk tulajdonát képzik, azokra a szerzői jogunkat fenntartjuk. Mindezek jogtalan felhasználása, illetve megváltoztatása büntetőjogi felelősségre vonással járhat.

Bemutatóterem és vezérképviselet

Név: Magyar-Norvég Kft.
Cím: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.
Bankszámla: 11714006-25969302-00000000
Adószám: 13948382-2-42
Telefon: 06-1-363-3058
E-mail: info@glendimplex.hu
Adatkezelési szám: NAIH-110052/2016.

 

Üzletünkben bankkártyával is fizethet.

Nyitva tartás:

 

Hétfő: 09:00 - 17:00
Kedd: 09:00 - 17:00
Szerda: 09:00 - 18:00
Csütörtök: 09:00 - 18:00
Péntek: 09:00 - 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

 

 

 


 

Rendkívüli nyitva tartás:

Július 12. péntek: üzletünk zárva tart

Lépjen kapcsolatba velünk

Országos partnerhálózat

Vezérképviselet:

A Magyarországon 1991 óta nagy sikerrel forgalmazott Nobo fűtéstechnikai termékek kizárólagos hazai importőre és vezérképviselete vagyunk, valamint a Glendimplex gyártó közel teljes portfolióját forgalmazzuk, így a Dimplex hőszivattyúkat, szellőztetőgépeket, légtisztító berendezéseket, valamint elektromos fűtési megoldásokat. A nemzetközileg is elismert és innovatív Nobo és Dimplex termékeket bemutatótermünkben (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.) tekintheti meg, valamint a kiskereskedelmi kiszolgálást is itt végezzük.

Vezérképviseletünkben a Nobo és Dimplex termékekről teljeskörű tájékoztatást, és szaktanácsadást tudunk adni a hozzánk betérő ügyfeleknek.
Üzletünkben a Nobo és Dimplex termékek megvásárlása, rendelések átvétele, illetve a termékek szervizelése is lehetséges egy helyen.

Márkaképviselő:

Márkaképviselő partnereinknél a megrendelt termékeket személyesen átveheti és üzletében a termékek megtekinthetőek.
A megrendelés során kiválaszthatja azt a címet, ahol szeretné a rendelését átvenni.
Márkaképviselőket a térképen bejelölve tekintheti meg.

Átadóhely:
Átvevőhely minősítsésű Partnereinknél a megrendelt termékeket veheti át személyesen.
A rendelés során kiválaszthatja azt a címet, ahol szeretné rendelését átvenni.
Átadóhelyeinket  a térképen bejelölve tekintheti meg.

Partner:
Partnereink, kivitelető partnereink az ország egész területén megtalálhatóak, akik a termékek viszonteladásával foglalkoznak.
Partnerhálózatunk listáját a térképen bejelölve tekintheti meg.