Dimplex

A Dimplex több mint 40 éve élen jár az innovációban. A hatékony és kényelmes fűtési, melegvíz- és szellőzési megoldások vezető nemzetközi gyártójaként a Dimplex tökéletes partnere lesz.
A Dimplex fenntartható és innovatív megoldásokat kínál többek között az elektromos fűtésre, hőszivattyúkra, használati melegvízre és szellőztetésre, átfogó hűtés-fűtés szabályozási megoldásokat kínálva a jövő elektromos vezérlésű otthonai számára. A hangsúly nem az új termékeken van, hanem mindenekelőtt az intelligens rendszermegoldásokon. Mindent kínálnak, ami a jó közérzethez szükséges napjainkban.


A tartós termékek és a megbízható szolgáltatás iránt egyaránt elkötelezettek.
A Dimplex termékek a tervezést, a minőséget és a dizájnt egyaránt megtestesítik. Jelszavuk: "Made in Germany".

A Dimplex a nemzetközileg elismert Glen Dimplex csoport márkaneve, amelynek székhelye Írországban található.

Dimplex

ewt

ewt – elektromos fűtés és hűtés kényelmesen

Stílusos légkör. Az ewt lehetővé teszi.
Az ewt Ön trendi márkája, ha elektromos fűtésről és hűtésről van szó. A több évtizedes tapasztalat és az innovatív dizájn ötvözve teszi házát otthonává, garantáltan jó közérzettel. Bármikor bárhol.


Az ewt egy hagyományos német márka, amelyet 1965-ben Nürnbergben alapítottak, és mindig is úttörők voltak az elektromos fűtés és hűtés területén. Cégüknél az innováció és a dizájn az élen jár a termékfejlesztésben, így portfóliójukban olyan fűtő-hűtő berendezéseket találhat, amelyek a legkorszerűbbek, és nem csak a gyakorlatban, hanem kinézetben is feldobják otthonát.

Az ewt a Glen Dimplex csoport része, amely a világ egyik vezető vállalata a fűtés- és hűtéstechnika területén. Az anyavállalattal kialakított szinergiáknak köszönhetően gyorsan tudnak reagálni a piaci trendekre, új technológiákat bevezetni. Évről évre olyan új termékeket hoznak piacra, amelyek egyrészt innovációra és dizájnra inspirálnak, másrészt viszont sok területen megfizethetőek – a költségtudatos gyártási folyamatok és az átfogó minőségirányítás ezt lehetővé teszi. Tehát érezze jól magát otthonában az ewt-vel.

 

NOBO

A Nobo Európa egyik legnagyobb és legrégebbi elektromos fűtőberendezéseket gyártó vállalata. A gyár termékei között szerepelnek a nagy sikerű és széles választékú elektromos fűtőpanelek, valamint szobai termosztátok, elektromos fűtőszőnyegek és fűtéstechnikai kiegészítők. Fókuszban a minőség és megbízhatóság, valamint a skandináv dizájn áll. A Nobo márkanévhez fűződik a Clip on Glass dekorüveg előlap alkalmazása is, mely kitűnően példázza a Nobo gyár innovációs képességeit.

A Nobo ma a nemzetközileg elismert Glen Dimplex csoport márkaneve, amelynek székhelye Írországban található.

Nobo

Miért a Nobo

A Nobo 1949-ben kezdte meg a fűtőpanelek gyártását, és mára Európa egyik legnagyobb gyártójává vált ebben a kategóriában. A norvég elektromos fűtőpanelek és az intelligens energia központ rendszere az praktikus dizájn és innováció jegyében születtek, így a fűtőpanelek alkatrészei, azok gyártása, dizájnja és technológiája terén is a legjobb színvonalat képviselik. A gyártó technológiája az elektromos fűtés terén új mércét állít fel, innovatív időzítős termosztátjaival, gyári program kínálatával segít csökkenteni az elektromos áram felhasználást. Nem véletlen, hogy a Nobo-t válaszják sokan a legkorszerűbb elektromos fűtés terén.

Norvég dizájn

A Trondheim fjord mellett található a Stjor völgye, itt fekszik Stjordal, ahol a norvég Nobo fűtőpanelek tervezése és gyártása folyik. Ezzel arra a nagymértékű múltbeli tapasztalatra támaszkodik, amely a gyár 1918-as megnyitása óta felhalmozódott. Bár a gyártás már Európába tevődött át, továbbra is a korábbi norvég és Nobo filozófiát alkalmazzák, ezért helyi előállítású minőségi alkatrészekből gyártanak ezzel megalapozva a legmagasabb minőségi színvonalat és páratlanul hosszú élettartamot.

Minőség és időtlen formák a biztonságra törekedve

A Nobo elkötelezett a legmagasabb minőség mellett, melyhez skandináv formatervezés és technológia társul.

A skandinávok általában és a Nobo tervezői is szenvedélyesek a dizájn iránt, ami kulcseleme az innovációnak minden Nobo fűtőpanel esetében. A fogyasztó érzékelése fontos szempont, így a fűtőpanelek vonzóak, jó tervezésűek és magas minőségűek kell, hogy legyenek. Úgy tervezik őket, hogy könnyen és biztonságosan lehessen használni mindenki számára. A gyártó dizájn filozófiája egyszerű és letisztult, ahol a forma, a funkció és a tartalom együttese írja a közös történetet.