Szellőzéstechnika

A szellőzéstechnika kategória alatt olyan termékeket forgalmazunk, melyek egyedileg üzemeltethető, ún. decentralizált üzemeltetésű berendezések., tehát utólag is könnyen beszerelhetőek, szemben a központi szellőzést biztosító ventilátorokkal. Általuk minimálisra csökkenthető a hőenergia veszteség, amely a szellőztetéshez kapcsolódik, így modern és gazdaságos megoldást nyújtanak a friss levegőn felül. 

A Dimplex Muro DL 50 egy hatékony, falba építhető hővisszanyerős szellőztető egység, amely 83%-os hatásfokú ellen-áramú hőcserélővel rendelkezik. Tipikus decentralizált szellőztetőként úgy javítja a helyiség levegőminőségét, hogy minimálisra csökkenti a hőveszteséget, rendkívül alacsony zajszintje pedig nemcsak a lakás nedves helyiségeiben, hanem a nappaliban és a hálószobában is alkalmazhatóvá teszi. Ezek a decentralizált szellőzőrendszerek mindig egészséges, friss levegőt biztosítanak a helyiségekben, és hosszú távú védelmet nyújtanak a nedvesség és a penész ellen az egész házban.

Kiváló minőségű szűrőjének köszönhetően hatékony pollenvédelmet és garantáltan higiénikus friss levegőt biztosít, ezáltal az év bármely szakaszában használ-ható egészséges és kellemes levegőt nyújtó, szabályozott szellőztetésre. A többféle méretben kapható toldó elemekkel rugalmasan alkalmazkodik a különböző falvastagságokhoz, és akár négyzetes, akár kör alakú furatba is beépíthető. Telepítése gyors és költséghatékony, ezért ideális választás lehet felújítás és utólagos felszerelés esetén is.