Cikkszám: NOBO NUM100 180

NOBO NUM100 180

Készleten
db
35.900 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak, az áfát már tartalmazzák.
Személyes átvétel: Ingyenes
Házhoz szállítás: 2.000 Ft/db

A NOBO NUM-100 fűtőszőnyegsorozat elemei tökéletes megoldást nyújtanak a melegburkolattal ellátott helyiségekben. NOBO elemekkel a meleg padló élményét és kényelmét mostantól bármilyen formájú padlófelületen meg tudja valósítani.

 

A Nobø padlófűtés tökéletes vezérlőegysége a méltán népszerű NTB 2R vagy NTB 2T. Amikor a Nobø padlófűtés-termosztátjának fejlesztésén dolgoztunk, a használhatóságot tekintettük fő szempontnak. A helyi és központi vezérléssel is üzemeltethető termosztátokat a piac rögtön megszerette, hiszen rendkívül könnyen integrálható a Nobo koncepció részeként is.

 

A Nobo fűtőszőnyegei gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Alacsony építésű öntött padlószerkezetekben, például felújítási munkálatoknál is használhatók. Számos különböző méretben érhető el, 60 W-tól 1800 W-ig.

 

CSEMPERAGASZTÓBA HELYEZHETŐ FŰTŐSZŐNYEGEK

 

Az új NOBO fűtőszőnyegek

 

  • 100 W/m2 teljesítmény
  • 3 mm vastagság
  • 50 cm szélesség, változatos hosszúság
  • Kellemes és láthatatlan komfort
  • A fűtőszőnyeg teljes felülete öntapadós, mely könnyű installációt biztosít
  • NTB 2R vagy NTB 2T energiatakarékos termosztáttal pontos hőfok beállítást biztosítható, mely programozható
  • NTB 2R vagy  NTB 2T termosztátok adaptív indítása kényelemet biztosítják
  • NTB 2R termosztáttal ECO Hub okostelefonos rendszerről is vezérelhető
  • NOBO Energy Control - távvezérléssel bővíthető

A táblázatban fel lettek tüntetve a fűtőszőnyegek hosszúságértékei, a szélességük pedig egységesen 50 cm, a hordozóanyagot természetesen a helyiség adottságainak, illetve egyéni igényeiknek megfelelően szabadon méretre vághatják. A fűtőszőnyeget nem lehet olyan berendezési tárgyak, bútorok alá telepíteni, melyek nem engedik a levegőt áramlani.

 

A fűtőszőnyeg lerakását és burkolását nem tudjuk vállalni, de a telepítési és használati útmutató segítségével szinte bármelyik burkoló szakember szakszerűen le tudja ezt rakni. Fontos! Minden fűtőszőnyeg ohmikus ellenállását a telepítés következő fázisaiban kötelező megmérni:Kibontáskor, lerakás előtt és lerakás után.

 

A fűtőszőnyegekre 10 év garancia vonatkozik, aminek elengedhetetlen feltétele a szakszerű telepítés. Az ehhez mellékelt telepítési útmutatót mindenképpen mutassák meg a kivitelező szakembereknek.