Cikkszám: DHW 250P

Dimplex DHW 250P

Készleten
db
1.270.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak, az áfát már tartalmazzák.
Személyes átvétel: Ingyenes
Házhoz szállítás: 42.000 Ft/db

A Dimplex DHW 250P komplex melegvíz-tároló egy zománcozott acél belső tartályból (3 év granciával) és egy hőszivattyús vízmelegítőből áll. A készülék telején elhelyezett hőszivattyú rendkívül hatékonyan állít elő melegvizet a kültérből vagy beltérből beszívott levegő hőjénekl felhasználásával.

 

A 63 cm átmérőjű, 250 liter tárolókapacitású változat ideális vízmelegítési megoldást jelent a lakások és családi házak számára.

A Dimplex DHW hőszivattyú akár 5-ször kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos elektromos vízmelegítő tárolók, A+ energiabesorolása van.

Az előkészített csővezeték-szigetelés minimalizálja a telepítési időt és elegáns megjelenést biztosít.

Helytakarékos kialakítása lehetővé teszi a kisebb lakásokban való alkalmazását is.

 

A hangszigetelt burkolatnak, a változtatható fordulatszámú ventilátornak és a nagy teljesítményű, rezgéscsillapító párnákra szerelt forgókompresszornak köszönhetően rendkívül csendes működést biztosít.

Elektromos fűtéssel együtt alkalmazva javító tényezőként tüntethető fel az új és a meglévő épületek energia-teljesítményére és szén-dioxid-kibocsátására vonatkozó értékek meghatározásakor.

 

A Dimplex DHW 250P által előállított melegvíz hőmérséklete az előzetesen beállított programok által meghatározható, a felfűtés pedig időzíthető. A készüléket nyaralás és anti-legionella funkcióval is programozhatjuk.

Tartály anyaga: Zománcozott acél, 3 év garancia
Szigetelés: PU hab
Térfogat: 250 l
COP jósági fok: 3,2
Hangnyomásszint (1m távolságban): 37 dB
Méretek: 630 x 1720 mm
Súly: nettó 82 kg
Elérhető vízhőmérséklet: 60 / 70 C
Működési levegő hőmérséklet: 5 - 35 C