Cikkszám: DHW 301P+

Dimplex DHW 301P+

Várhatóan 3 héten belül érkezik
db
1.570.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak, az áfát már tartalmazzák.
Személyes átvétel: Ingyenes
Házhoz szállítás: 44.000 Ft/db

A Dimplex DHW 301P+ komplex melegvíz-tároló egy zománcozott acél belső tartályból (3 év granciával) és egy hőszivattyús vízmelegítőből áll, kiegészítő hőcserélővel. A készülék telején elhelyezett hőszivattyú rendkívül hatékonyan állít elő melegvizet a kültérből vagy beltérből beszívott levegő hőjénekl felhasználásával.

 

A 63 cm átmérőjű, 265 liter tárolókapacitású változatok ideális vízmelegítési megoldást jelentenek a lakások és családi házak számára.

A Dimplex DHW 301P+ hőszivattyú akár 5-ször kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos elektromos vízmelegítő tárolók, A+ energiabesorolása van.

Az előkészített csővezeték-szigetelés minimalizálja a telepítési időt és elegáns megjelenést biztosít.

 

Helytakarékos kialakítása lehetővé teszi a kisebb lakásokban való alkalmazását is.

A hangszigetelt burkolatnak, a változtatható fordulatszámú ventilátornak és a nagy teljesítményű, rezgéscsillapító párnákra szerelt forgókompresszornak köszönhetően rendkívül csendes működést biztosít.

 

 

Elektromos fűtéssel együtt alkalmazva javító tényezőként tüntethető fel az új és a meglévő épületek energia-teljesítményére és szén-dioxid-kibocsátására vonatkozó értékek meghatározásakor.

A Dimplex DHW által előállított melegvíz hőmérséklete az előzetesen beállított programok által meghatározható, a felfűtés pedig időzíthető. A készüléket nyaralás és anti-legionella funkcióval is programozhatjuk.

Tartály anyaga: Zománcozott acél, 3 év garancia
Szigetelés: PU hab
Térfogat: 265 l
Működési levegő hőmérséklet: -7 - +45 C
Elérhető vízhőmérséklet: 60 / 70 C
COP jósági fok: 3,05
Energiabesorolási osztály: A+
Hangnyomásszint (1m távolságban): 40 dB
Méretek: 630 x 1810 mm
Súly: 87 kg
Dimplex DHW termék adatlap Dimplex DHW termék adatlap
Dimplex árlista Dimplex árlista